Flört <3

                               
Snacka om divaa!!!

Kryssning och svit :)

Cha Cha , Idag ska jag åka till Malorca !!!!:) Jag har glömt att skriva det :)båt.Den här båten :)ehe.Men på Mallorca ska jag gå på en Det är en kryssningsbåt.Så här ska vi åka :).Alltså ska jag påVärdens bästa kryssning.Efter -, alltså när vi kommer på tillbaks efter kryssning så stannar den på Palma i mallorca , då ska vi bo på ett hotel med svit :)Så då kommer jag nog lägga upp några bilder:)Se Ya!!!

Stenålders look :D

Vad tycks??:)Min nya stil till tävlingen :))

Ny tävling!!!

Woow , En liten GALEN !! tävling :D , Sten ålders tävling , Vilken rolig :D

Vänskap , Ni är Underbara!!!!

Änkligen så är jag vip så att jag kan svara på alla era vänskaps förfrågningar , jag älskar att se hur många som vill bli vän med mig varje dag jag loggar in :) Ni är för underbara , föresten , förlåt :( för att jag inte kunde svara på vänfrågningar , jag kunde ha mer vänner. Men nu är jag vip :)Så fråga på :))



















Yeah!!!!!





Yes på Onsdag är det skolavslutning , vi börjar kl.09.00 och slutar senast kl.10.00.Sen Friheeeeet!!!

Bada :)

Jahopp , idag var jag och min klass på stranden som heter GedVicken typ :(??? , iallafal var det först shiittt kallt , sen vart det fett varmt.Och killen jag gillar kom hem från resan idag , han har 6 pack :)) , Nice :)))












Bada!!!

Haha , Imorgon ska jag och min klass ut till en strand.Jag ska ha med mig Pannkakor :) , Rissifruti , Dricka , Macka och en BULLE!!!.Mmm :) Bulle xD:).Jag ska gå med min kompis Isabell.Som liknar henne på bilden med
¨blont hår xD.Ha en bra dag :)

RSS 2.0